If you have not already, we suggest setting your Plex username to something else rather than email which is displayed on your posts in forum. You can change the username at https://app.plex.tv/desktop#!/account
Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

TwitchMod channel not loading streams

badfitz67badfitz67 Posts: 3Members

I've been trying to watch TwitchMod streams on my LG TV and it worked for about the first week but now it's not.

Whenever I load any stream, I just get a black screen with the overlay. After a few minutes it comes back with "video did not start playing in time" error. I can sort of get the stream to work if I pause it, fast forward back and then unpause but it seems that plex constantly (almost every 2 seconds) puts the overlay back up(I assume that's the UI with the pause button and such) and any attempt to pause or fastforward kicks me back to twitchmods menu.

I've also noticed that turning off Direct Play loads the stream for a second before kicking me back to the menu.

Is there anyway I can fix this? I've installed the latest version of plex on both my TV and PC.

Tagged:

Answers

  • badfitz67badfitz67 Posts: 3Members

    Tried reinstalling plex on both pc and tv completely, and the plugins. Still same problem. Anyone got ANY idea?

Sign In or Register to comment.