Our forum migration to Discourse is underway and scheduled to last through June 21. During the migration, the forums will be read-only, except for a single temporary forum (contents of which will not be getting transferred). Read our announcement post for more information about the forum migration.
Hey folks, there is a new Podcast category for forums https://forums.plex.tv/categories/podcasts
If you have not already, we suggest setting your Plex username to something else rather than email which is displayed on your posts in forum. You can change the username at https://app.plex.tv/desktop#!/account
Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

Load, play 10 secs, load, play 10 secs, load...

poortrekkerpoortrekker Members Posts: 10 ✭✭
edited May 2017 in Plex Classic for Roku

I don't understand what Roku/Plex changed. I have movies that played just fine a year ago but now no longer play.

I'm really fed up trying to figure this out (AVIs seem suddenly to be a problem format--why?) and trying to decipher what "direct play" and "direct streaming" all do and why there are settings for each, and why choose original 2Mbps rate versus a different rate...endless BS I never had to deal with before.

What is going on? Why is my Plex not working like it used to? I haven't changed anything!

Answers

Sign In or Register to comment.