Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

Cannot Stream High Bitrate Music via DLNA

nilssonstudiosnilssonstudios Posts: 2Members, Plex Pass Plex Pass
edited August 26 in DLNA

I've created a profile for my HEOS Amplifier to setup direct plan for the ALAC codec, but I keep getting a message that the 'audio.bitrate limitation applies: 2533 > 288' for my files.

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Client name="HEOS Amplifier">
  <Identification>
    <DeviceDescription type="urn:schemas-denon-com:device:ACT-Denon:1">
      <ModelName substring="HEOS Amp" />
      <ModelNumber substring="DWA-200 4.0" />
      <Manufacturer substring="Denon" />
      <ManufacturerUrl substring="http://www.denon.com" />
    </DeviceDescription>
  </Identification>
  <TranscodeTargets>
    <MusicProfile container="mp3" codec="mp3" />
  </TranscodeTargets>
  <DirectPlayProfiles>
    <MusicProfile container="mp4" codec="aac,alac" />
    <MusicProfile container="mp3" codec="mp3" />
    <MusicProfile container="flac" codec="flac" />
    <MusicProfile container="ogg" codec="vorbis" />
    <MusicProfile container="wma" codec="wmav2" />
    <MusicProfile container="wav" codec="flac,pcm" />
  </DirectPlayProfiles>
  <CodecProfiles>
    <MusicCodec name="*">
      <Limitations>
        <UpperBound name="audio.bitrate" value="3000" />
      </Limitations>
    </MusicCodec>
  </CodecProfiles>
</Client>

Here's the log section:

Aug 25, 2017 23:29:04.481 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - Mapped client to profile HEOS Amplifier using device description of type 'urn:schemas-denon-com:device:ACT-Denon:1'
Aug 25, 2017 23:29:04.481 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - Mapped object 832209b71ade297dac1a to /library/metadata/2642 part 0 on server 
Aug 25, 2017 23:29:04.482 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - Downloading document http://127.0.0.1:32400/library/metadata/2642
Aug 25, 2017 23:29:04.482 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - HTTP requesting GET http://127.0.0.1:32400/library/metadata/2642
Aug 25, 2017 23:29:04.496 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - HTTP 200 response from GET http://127.0.0.1:32400/library/metadata/2642
Aug 25, 2017 23:29:04.496 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - Caching document http://127.0.0.1:32400/library/metadata/2642 as 4cd6fb5616f107c54767ecb780c9c45659c03a9c
Aug 25, 2017 23:29:04.497 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - Serving up item /library/metadata/2642 part 0
Aug 25, 2017 23:29:04.497 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - MDE: received PLEX_PROTOCOL_ANY from client, selected protocol http
Aug 25, 2017 23:29:04.497 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - MDE: analyzing media item 6221
Aug 25, 2017 23:29:04.497 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - The Nearness Of You - audio.bitrate limitation applies: 2533 > 288
Aug 25, 2017 23:29:04.497 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - The Nearness Of You - audio.bitrate limitation applies: 2533 > 288
Aug 25, 2017 23:29:04.497 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - MDE: The Nearness Of You: selected media 0 / 6221
Aug 25, 2017 23:29:04.542 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - Proxied GET to http://127.0.0.1:32400/music/:/transcode/universal/start?directPlay=0&directStreamAudio=1&musicBitrate=192&path=%2Flibrary%2Fmetadata%2F2642&session=7266b8586c8a1a02d2efbb217a7a96ab98489f8d&X-Plex-Token=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx: HTTP/1.1 200
Aug 25, 2017 23:29:04.542 [0x7f3fc2ffe700] VERBOSE - Proxy response headers: Content-Type: audio/mpeg; Accept-Ranges: none; Connection: close; X-Plex-Protocol: 1.0; Cache-Control: no-cache; Date: Sat, 26 Aug 2017 04:29:04 GMT
Aug 25, 2017 23:29:04.542 [0x7f3fc2ffe700] DEBUG - Responding HTTP/1.1 200
Aug 25, 2017 23:29:04.542 [0x7f3fc2ffe700] VERBOSE - Response headers: Content-Type: audio/mpeg; Date: Sat, 26 Aug 2017 04:29:04 GMT; Cache-Control: no-cache; transferMode.dlna.org: Streaming; Connection: close

Any ideas? I'm on the local network, I've set the Network preference to make sure of it, etc. I seems like it may be a bug.

Thanks!

Tagged:
Sign In or Register to comment.