If you have not already, we suggest setting your Plex username to something else rather than email which is displayed on your posts in forum. You can change the username at https://app.plex.tv/desktop#!/account
Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

[BUG] Plex web app player fails _only on Mozilla_ and only for some content

warpme@o2.plwarpme@o2.pl Posts: 23Members ✭✭
edited January 11 in Plex Media Player

Hi,

I'm developing mythtv LiveTV plugin for PLEX.
I have working plugin on current Safari and Chrome on Win10/macOS/Linux.

But I can't get playback on Mozilla 57.0.4 (Win10 and macOS tested).

PMS is 1.10.1.4602 on Linux.
PLEX web app: 3.32.2

Asking for playback in web app on Mozilla 57.0.4 gives me:
shaka3015 (Multimedia)

Looking on Mozilla console I see:

    [Player] A critical HTML media error occurred: 4 (Codec); the player cannot recover  main-1-cafd3f2be53e911a6b78-plex-3.32.2-44c3227.js:2157
    [Player] A critical Shaka error occurred: 3016 (Multimedia); the player cannot recover  main-1-cafd3f2be53e911a6b78-plex-3.32.2-44c3227.js:2157
    Nie udało się zdekodować zasobu multimedialnego blob:https://app.plex.tv/c95b2c76-a6d5-2b48-bdc1-e04774196f61.  desktop
    [Player] A critical Shaka error occurred: 3014 (Multimedia); the player cannot recover  main-1-cafd3f2be53e911a6b78-plex-3.32.2-44c3227.js:2157
    [Player] A critical Shaka error occurred: 3015 (Multimedia); the player cannot recover  main-1-cafd3f2be53e911a6b78-plex-3.32.2-44c3227.js:2157

Looking on PMS I see transcoder is launched:

/usr/lib/plexmediaserver/Plex Transcoder -i http://localhost:6544/Content/GetRecording?ChanId=18509&StartTime=2018-01-11T18:55:00Z -filter_complex [0:V:0]scale=w=iw:h=ih:force_original_aspect_ratio=decrease[0];[0]format=pix_fmts=yuv420p|nv12[1] -filter_complex [0:a:0] aresample=async=1:ocl='stereo':osr=96000[2] -map [1] -codec:0 libx264 -crf:0 16 -preset:0 veryfast -x264opts:0 subme=2:me_range=4:rc_lookahead=10:me=dia:no_chroma_me:8x8dct=0:partitions=none -force_key_frames:0 expr:gte(t,0+n_forced*4) -map [2] -codec:1 aac -b:1 256k -f dash -min_seg_duration 4000000 -skip_to_segment 1 -time_delta 0.0625 -manifest_name http://127.0.0.1:32400/video/:/transcode/session/1xyjawxb43ewrejjqd7k2kxb/1e602097-033b-46d1-af48-85c3a785512b/manifest -avoid_negative_ts disabled -map_metadata -1 -map_chapters -1 -movflags +faststart dash -start_at_zero -copyts -vsync cfr -y -nostats -loglevel quiet -loglevel_plex error -progressurl http://127.0.0.1:32400/video/:/transcode/session/1xyjawxb43ewrejjqd7k2kxb/1e602097-033b-46d1-af48-85c3a785512b/progress

Comparing transcoder cmd line (for exactly the same content) for Mozilla (non working playback) and Chrome (playback working OK) shows it is exactly the same transcoder invocation.

It looks like transcoder produces DASH which by some reason Mozilla don't want to able play - but Chrome & Safari plays OK...

How can I report this issue to PLEX team to fix?

BTW: I have exactly the same issues with PLEX MythRecordings plugin - so issue isn't related to livetv plugin I'm working on....

Sign In or Register to comment.