Our forum migration to Discourse is underway and scheduled to last through June 21. During the migration, the forums will be read-only, except for a single temporary forum (contents of which will not be getting transferred). Read our announcement post for more information about the forum migration.
Hey folks, there is a new Podcast category for forums https://forums.plex.tv/categories/podcasts
If you have not already, we suggest setting your Plex username to something else rather than email which is displayed on your posts in forum. You can change the username at https://app.plex.tv/desktop#!/account
Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

My Samsung TV does not play server media???

JonnyP1972JonnyP1972 Members, Plex Pass Posts: 5 Plex Pass

My Samsung TV is not playing music or video formats? I am using the lastest Plex app and have the latest plex server . Can anybody advise me how to fix this problem. Try not to be too technical in your response.

Answers

  • JonnyP1972JonnyP1972 Members, Plex Pass Posts: 5 Plex Pass

    I am trying to play MP4 video and MP3 Music format file from my QNAP server through my New Samsung TV Model UE40MU6470. I have the Plex for Samsung app installed version 3.3.4 the TV is operating Tizen 3.0. The Plex app opens fine and allows me to browse my media, however when is come to playing my Movies or listening to my music after a few seconds of clicking the play button the message appears There was a problem playing this item. PLAYER_ERROR_CONNECTION_FAILED:
    Can anybody HELP, as this is driving me crazy. Thank you in advance.

  • bgpriorbgprior Validating, Plex Pass Posts: 3 Plex Pass

    I have exactly the same problem. Same versions of Plex and Tizen. TV is Samsung model UE40MU6405.
    Server versions, I have two, with same behaviour: 1.13.0.5023 on a Mac Mini, and 0.9.16.6 on a NetGear ReadyNAS (ancient version because newer versions are not available to run locally on this version of the ReadyNAS).
    The problem is occurring playing MP3s for music, and various formats for video (mkv, m4v, mov, mpg).
    Wired internet connection to the TV, working fine with other apps (e.g. YouTube). Network status page on TV settings confirms connection is fine.

Sign In or Register to comment.