Our forum migration to Discourse is underway and scheduled to last through June 21. During the migration, the forums will be read-only, except for a single temporary forum (contents of which will not be getting transferred). Read our announcement post for more information about the forum migration.
Hey folks, there is a new Podcast category for forums https://forums.plex.tv/categories/podcasts
If you have not already, we suggest setting your Plex username to something else rather than email which is displayed on your posts in forum. You can change the username at https://app.plex.tv/desktop#!/account
Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

Can not connect to my account (HTTP error 408)

BLiteBLite Members, Plex Pass Posts: 56 Plex Pass

Trying to connect my Plex account on Oculus Go - it sits at “Signing In” for about a minute, then gives “HTTP Error Code 408” as the error message.

I am the primary account holder, have lifetime Plex Pass... server is up to date...

Not sure what else I can do??

Suggestions appreciated.

Tagged:

Answers

  • BLiteBLite Members, Plex Pass Posts: 56 Plex Pass

    Same thing with Plex on Mirage Solo :(

  • jdbowerjdbower Members, Plex Pass Posts: 277 Plex Pass

    408 is a timeout message, you can try again later in case it was a transient server-side issue. Otherwise, is there anything special about your network security? Any issues signing into other apps?

  • BLiteBLite Members, Plex Pass Posts: 56 Plex Pass

    No issues with other apps on the headset. The network also has iOS, tvOS, Android, Roku, and macOS Plex clients running without issue.

    As for the network security - it is an insanely complicated network at my parents house in the middle of nowhere. LTE network connection distributed between their house and four outbuildings, always-on VPN at the router w/ a static IP for 1/2 the network (anything that requires incoming connections) and split tunneling for 1/2 of the 1/2 :)

    That said, everything else works fine. Perhaps it /was/ transient and since all the other Plex devices were already authenticated, it will work the next time I try it. Just seemed super unusual...

Sign In or Register to comment.