Hey folks, there is a new Podcast category for forums https://forums.plex.tv/categories/podcasts
If you have not already, we suggest setting your Plex username to something else rather than email which is displayed on your posts in forum. You can change the username at https://app.plex.tv/desktop#!/account
Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

Why doesn't Live TV show in Plex Media Player (Embedded)

Re1entlessRe1entless Posts: 13Members, Plex Pass Plex Pass

I've just got Live TV & DVR set-up with Plex but it's not showing on my TV via PMP Embedded, it works fine on Android and via the web. Is it not supported on this platform? I'd be very upset to learn I just spent > £100 and I cannot use it :(

Thank you.

Answers

  • dan-the-man-dan-the-man- Posts: 450Members, Plex Pass Plex Pass

    what version of PMP embedded did you install?

  • OttoKernerOttoKerner Posts: 30,839Members, Plex Pass, Plex Ninja Plex Ninja
    edited May 29

    The embedded PMP is curently several versions behind
    https://forums.plex.tv/discussion/comment/1670354/#Comment_1670354

    Got help? Help others too - by reporting back with your results!
    Have you checked the Documentation before posting a question in the forums?
    Use the SEARCH function before starting a new thread!
    No PMs unless requested, please! Do not use 'verbose' logging
  • Re1entlessRe1entless Posts: 13Members, Plex Pass Plex Pass

    Thanks for the replies. I spotted these: https://nightlies.plex.tv/public-test/plexmediaplayer/embedded-testing/latest-full/

    Can these be downloaded by changing the update channel in PMP Embedded 1.x?

    Thank you.

  • OttoKernerOttoKerner Posts: 30,839Members, Plex Pass, Plex Ninja Plex Ninja

    @Re1entless said:
    Can these be downloaded by changing the update channel in PMP Embedded 1.x?

    No, these are strictly out-of-order test versions. Only way is to update manually.
    Your best avenue is to use a new SD card, so you can go back to the old version in an instant.

    Got help? Help others too - by reporting back with your results!
    Have you checked the Documentation before posting a question in the forums?
    Use the SEARCH function before starting a new thread!
    No PMs unless requested, please! Do not use 'verbose' logging
  • Re1entlessRe1entless Posts: 13Members, Plex Pass Plex Pass

    OK, thank you. I've actually got it running directly off an SSD, not a USB drive so I'll just throw the latest dev build directly on the SSD. If I have to go back I will. Does anyone know roughly how stable these builds seem?

  • OttoKernerOttoKerner Posts: 30,839Members, Plex Pass, Plex Ninja Plex Ninja

    Stability is OK, but here may be some bugs here and there.

    Got help? Help others too - by reporting back with your results!
    Have you checked the Documentation before posting a question in the forums?
    Use the SEARCH function before starting a new thread!
    No PMs unless requested, please! Do not use 'verbose' logging
  • Re1entlessRe1entless Posts: 13Members, Plex Pass Plex Pass

    I've upgraded and it all appears to be working great so far, thank you for the help!

  • FrankenPlexFrankenPlex Posts: 8Members, Plex Pass Plex Pass

    I'm stumped... I have (3) different Nvidia Shields. Two different servers, and (1) of my shield running plex does NOT enable Live TV. When I switch between servers, it momentarily (<2 secs) shows up then disappears. I've tried installing, logging out, relinking, etc. Nothing seems to work on this one shield (it used work just fine and mysteriously stopped. Help PLEASE

  • OttoKernerOttoKerner Posts: 30,839Members, Plex Pass, Plex Ninja Plex Ninja

    @FrankenPlex said:
    I'm stumped... I have (3) different Nvidia Shields. Two different servers, and (1) of my shield running plex does NOT enable Live TV. When I switch between servers, it momentarily (<2 secs) shows up then disappears. I've tried installing, logging out, relinking, etc. Nothing seems to work on this one shield (it used work just fine and mysteriously stopped. Help PLEASE

    Please report your issue in the appropriate forum http://forums.plex.tv/categories/android-tvs

    Got help? Help others too - by reporting back with your results!
    Have you checked the Documentation before posting a question in the forums?
    Use the SEARCH function before starting a new thread!
    No PMs unless requested, please! Do not use 'verbose' logging
Sign In or Register to comment.