Our forum migration to Discourse is underway and scheduled to last through June 21. During the migration, the forums will be read-only, except for a single temporary forum (contents of which will not be getting transferred). Read our announcement post for more information about the forum migration.
Hey folks, there is a new Podcast category for forums https://forums.plex.tv/categories/podcasts
If you have not already, we suggest setting your Plex username to something else rather than email which is displayed on your posts in forum. You can change the username at https://app.plex.tv/desktop#!/account
Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

[Ubuntu 14.04.5] Can connect and view libraries, but libaries "empty" when accessing outside LAN

jmoney1217jmoney1217 Members, Plex Pass Posts: 7 Plex Pass

When on local WLAN/LAN, Plex works fine on Chrome, Xbox, Android... When accessing over LTE on android or another wifi network on laptop, I can connect to my account, view my libraries, but it loads for a long time before saying that the library has no content. Not sure of which logs to post that might be helpful so please advise what would be useful here.

Best Answer

  • jmoney1217jmoney1217 Members, Plex Pass Posts: 7 Plex Pass
    Accepted Answer

    Hrmmm things started working now. Will keep an eye out but looks like this was some transient issue on my end. Sorry!

Answers

Sign In or Register to comment.