Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

Youtube channel not working at all

G manG man Posts: 22Members, Plex Pass Plex Pass
I have added the youtube channel to plex with my ipad app. I can go into the channel and browse. When I try to play video clips, it says that plex is unable to play video. This happen with every video through the youtube channel.

Gav

Comments

  • IanDBirdIanDBird Plex Employee Posts: 2,278Members, Plex Employee, Plex Pass, Plex Ninja Plex Employee
    G man wrote:

    I have added the youtube channel to plex with my ipad app. I can go into the channel and browse. When I try to play video clips, it says that plex is unable to play video. This happen with every video through the youtube channel.

    Gav


    Hey Gav,

    Hopefully this issue has already been fixed. If you double check that your up to date via 'check for updates' in the Channel Directory and try again, it *should* be resolved. If you're still having troubles let me know and we'll probably need to have a look over the logs...

    Ian
  • G manG man Posts: 22Members, Plex Pass Plex Pass
    edited August 2012
    If you mean up to date with my iPad app, I'm not. I'm sorry, I forgot about that. I rolled back to 2.3 as the update broke my app. My libraries would disappear.

    So do you think that is my problem? Would that be the same reason why nat geo and history channel won't play many videos either?

    Thanks
Sign In or Register to comment.