Welcome to our forums! Please take a few moments to read through our Community Guidelines (also conveniently linked in the header at the top of each page). There, you'll find guidelines on conduct, tips on getting the help you may be searching for, and more!

OSX Mavericks (OSX Server 3.0) plexconnect not working

jansinkjansink Posts: 39Members

Hi,

 

I have upgraded to Mavericks (clean install) and run OSX server 3.0 on it with it's own dns and webserver. On Mountain Lion this setup works great with PlexConnect, but now it is not working anymore... :-(

 

  • Your ATV model (2 or 3) and firmware version (found under the ATV settings > general > about > Apple TV software):
    6.0.1 (6646.80.1)

  • The DNS server set on the ATV (found under the ATV settings > general > network > DNS):
    10.0.1.2

  • The device and operating system (including version number) that PlexConnect is installed on:
    OSX Mavericks 10.9 (OSX Server 3.0)

  • The local IP address of the device that PlexConnect is installed on:
    10.0.1.2

  • The device and operating system (including version number) that the Plex media server (PMS) is installed on:
    OSX Mavericks 10.9 (OSX Server 3.0)

  • The Plex media server (PMS) version number you are running (do not put 'latest'):
    0.9.8.9

  • The local IP address of the device that the Plex media server (PMS) is installed on:
    10.0.1.2

  • The PlexConnect version number. If using Github source then a time and date of download (look at the creation date of the folder) and if you are using any testing branch e.g. the Elan/PlexInc one.
    Github source 27-10-2013 14:45

  • The content of your 'Settings.cfg' file (if you do not have this file you are running an old version, please update)

    [PlexConnect]
    enable_webserver_ssl = False 
    logpath = .
    enable_dnsserver = False 
    prevent_atv_update = True
    port_dnsserver = 53
    enable_plexconnect_autodetect = False 
    port_pms = 32400
    port_webserver = 9999 
    ip_plexconnect = 10.0.1.2 
    certfile = ./assets/certificates/trailers.pem
    ip_dnsmaster = 10.0.1.2 
    loglevel = Normal
    ip_pms = 127.0.0.1 
    enable_plexgdm = True
    port_ssl = 443
    ip_webserver = 10.0.1.2
     
  • detailed description of the issue (the clearer you can make this the better):
    Unable to connect to my pms server. In log: No Response from Plex Media Server

    14:49:02 PlexAPI: We failed to reach a server. Reason: no host given
    On my AppleTV when clicking on Trailers I get the message "Trailers unavailable" on screen instantly.
    This is the response i got from PlexConnect:

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<atv>
<body>
<dialog id="com.sample.error-dialog">
<title>PlexConnect</title>
<description>No Response from Plex Media Server</description>
</dialog>
</body>
</atv>
  • Ensure you post your 'PlexConnect.log' file to pastebin and post the link ('PlexConnect.log' is located in your PlexConnect folder). If possible, follow these steps to create a "more detailed fresh" one:
    http://pastebin.com/8XbCZ4pP

Comments

Sign In or Register to comment.