Jump to content


Photo

Cannot load M3U8: 404 not found


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Redboyke

Redboyke

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 November 2012 - 03:43 PM

hi i was wondering what plex web client was so i purchased it
but it doesnt work. plex on android and windows work just fine
i have plex server running on a synology DS212+

Posted Image

how do i fix this?

#2 Trudge

Trudge

    Gone off to greener pastures....

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9403 posts

Posted 05 November 2012 - 03:47 PM

hi i was wondering what plex web client was so i purchased it
but it doesnt work. plex on android and windows work just fine
i have plex server running on a synology DS212+

how do i fix this?

HI,

Your NAS, being ARM CPU based, is unable to transcode media, more info on that here -> http://wiki.plexapp...._Server_and_NAS

The WebClient currently requires "transcoded" media.

To 'fix it" you'll need to run the media server on something capable of transcoding.
Primary PMS: Ubuntu 13.10, i7-4771, 16GB Ram, Samsung 840 Pro 512GB
Media Storage: 2 x ReadyNas Pro Business 18TB mounted by NFS to Plex Server
Desktop Clients: 1 x Windows 7 27", 1 x 15.4 Retina MBP, 2 x17" MBP, 1 x 13" MB, 1 x13" MBA
Mobile Clients: 2 x iPhone 5s, 3 x iPhone 5, 3 x iPhone 4s, 3 x iPhone 4, 2 x iPad 3, 2 x iPad 2
Airplay & PlexConnect Targets: 4 x ATV3

#3 Redboyke

Redboyke

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 November 2012 - 03:54 PM

my nas has video station and that has no problem playing the files
all my movies are like 700MB so it isnt HD quality either and it's in a standard .AVI format
so why does plex need to be transcoded and videostation doesnt?

#4 Trudge

Trudge

    Gone off to greener pastures....

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9403 posts

Posted 05 November 2012 - 04:08 PM

my nas has video station and that has no problem playing the files
all my movies are like 700MB so it isnt HD quality either and it's in a standard .AVI format
so why does plex need to be transcoded and videostation doesnt?

may not always be that way, but right now, there is no transcoder for ARM and WebClient will only play transcoded media (and the reasons for this have been discussed already if you search around for them)
Primary PMS: Ubuntu 13.10, i7-4771, 16GB Ram, Samsung 840 Pro 512GB
Media Storage: 2 x ReadyNas Pro Business 18TB mounted by NFS to Plex Server
Desktop Clients: 1 x Windows 7 27", 1 x 15.4 Retina MBP, 2 x17" MBP, 1 x 13" MB, 1 x13" MBA
Mobile Clients: 2 x iPhone 5s, 3 x iPhone 5, 3 x iPhone 4s, 3 x iPhone 4, 2 x iPad 3, 2 x iPad 2
Airplay & PlexConnect Targets: 4 x ATV3




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users