Jump to content


Photo

Trailers is unavailable. Try again later.


Best Answer Baa, 16 June 2013 - 07:31 AM

Log looks perfect to me.

Do you have a second computer to help in debugging? From there use a Browser and try to request a PlexConnect page: "http://192.168.1.2" should actually do the trick. Since it won't be an aTV, I would expect a 403, "Not Serving Client <..>" message.

Go to the full post


25 replies to this topic

#1 alex1399

alex1399

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 13 June 2013 - 09:44 PM

Hello,

 

i still get the "Trailers is unavailable. Try again later." message on Apple TV (3) although the log looks fine to me. See here: http://pastebin.com/YEm5nGZW

My Apple TV 3 Firmware is 5.2.1

PMS runs on my Mac Mini. IP Address: 192.168.1.2

PlexConnect also runs on the Mac Mini.

Mac Mini has OSX Mountain Lion.

Media is stored on external harddrive.

PlexConnect Version (most recent one: 13.06.2013 23:44)

DNS is set to 192.168.1.1

Settings.cfg looks like this: http://pastebin.com/GmVKrmAU

 

 

So all the other channels (Youtube, etc.) work fine over the DNS, but when i launch the Trailers app, it just shows "Trailers is unavailable. Try again later.". I never saw the plex menu, although the log correctly says "***intercept request". Any ideas?



#2 f00b4r

f00b4r

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2724 posts

Posted 13 June 2013 - 10:09 PM

The DNS server setting on your ATV is set to 192.168.1.2 right?

Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

How to report an issue: click here

Sources: click here

Wiki: click here

 


#3 alex1399

alex1399

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 15 June 2013 - 07:52 AM

Yes it is. Otherwise the trailer-app would work normally.



#4 Baa

Baa

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2733 posts

Posted 15 June 2013 - 08:15 AM

>> I never saw the plex menu, although the log correctly says "***intercept request". Any ideas?

According to your logs, WebServer isn't triggered.

Firewall? Port changes?


Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

plex forums: [PlexConnect] -- github: [latest Sources], [Wiki] -- donations (paypal): [US-$][EUR]


#5 alex1399

alex1399

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 15 June 2013 - 10:00 AM

Firewall is active but it is on "allow incoming connection" for Plex, Plex DLNA Server and Plex Media Server. No port changes.



#6 Baa

Baa

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2733 posts

Posted 15 June 2013 - 10:37 AM

Firewall: what about PlexConnect/Python?


Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

plex forums: [PlexConnect] -- github: [latest Sources], [Wiki] -- donations (paypal): [US-$][EUR]


#7 alex1399

alex1399

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 15 June 2013 - 01:36 PM

I turned the firewall off and it still has the same problem.



#8 VBPlex

VBPlex

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 15 June 2013 - 05:23 PM

I have the same problem.

 

 

I have two apple tv. The first one is working great (IOS 5.2)

 

The second one is running IOS 5.0.2, same error.

 

I have attached two screenshots of my ATVs. I don't know if it's related but you can see that the home screen isn't the same on both devices .

 

 

both are jailbroken. 

 

Attached Thumbnails

  • IMG_0898.jpg
  • IMG_0899.jpg


#9 Baa

Baa

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2733 posts

Posted 15 June 2013 - 06:05 PM

>> I have the same problem.

No, it's not the same problem - at least as far as I can understand. Alex1399 isn't getting any Plex content - or is he? You are set up and browsing your library...

5.0.2 doesn't support the NavBar in trailers app. Therefor you get that ugly, but fully functional fall back. It is not an error... it's a feature.

 

By the way... how is PlexConnect handling those two aTV in parallel? Any issues?


Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

plex forums: [PlexConnect] -- github: [latest Sources], [Wiki] -- donations (paypal): [US-$][EUR]


#10 VBPlex

VBPlex

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 15 June 2013 - 06:17 PM

Baa,

 

ok I read Alex1399's post again. It seems he gets this message as soon as he start 'trailers'.

 

I get the exact same message but it's when I start a movie. I can get into the application, I can browse, etc...

 

So I can't really answer you right now with the ATV in parallel...I'll need to get this working.



#11 VBPlex

VBPlex

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 15 June 2013 - 06:20 PM

I can make a video if you want



#12 Baa

Baa

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2733 posts

Posted 15 June 2013 - 06:20 PM

dentifrice:

Which version of PlexConnect? The latest? Check this... http://forums.plexap...reen-read-this/


Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

plex forums: [PlexConnect] -- github: [latest Sources], [Wiki] -- donations (paypal): [US-$][EUR]


#13 VBPlex

VBPlex

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 15 June 2013 - 06:38 PM

ok let me verify this and download latest version



#14 VBPlex

VBPlex

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 15 June 2013 - 06:56 PM

I update PMS and Plexconnect and now it works !

 

I'll try to use both ATV to see how it goes



#15 VBPlex

VBPlex

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 15 June 2013 - 07:08 PM

It seems to work great with both at the same time !



#16 alex1399

alex1399

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 15 June 2013 - 08:12 PM

For me the problem still exisists DIRECTLY after launching the trailers app it gets the error message. PMS and Plexconnect are up-to-date.



#17 Baa

Baa

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2733 posts

Posted 15 June 2013 - 08:17 PM

On your PlexConnect-machine:

1) Open Safari and point it to the PMS_Addr - in your case 192.168.1.2:32400. Does PMS return an XML? Well, why wouldn't it...

2) in settings.cfg set loglevel to High. Rerun. Post "PlexConnect.log" again.


Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

plex forums: [PlexConnect] -- github: [latest Sources], [Wiki] -- donations (paypal): [US-$][EUR]


#18 alex1399

alex1399

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 15 June 2013 - 08:24 PM

XML gets returned. High level log: http://pastebin.com/dEjuuRPi

 

 

* i just updated the log since i did not capture everything the first time *



#19 Baa

Baa

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2733 posts

Posted 16 June 2013 - 07:31 AM   Best Answer

Log looks perfect to me.

Do you have a second computer to help in debugging? From there use a Browser and try to request a PlexConnect page: "http://192.168.1.2" should actually do the trick. Since it won't be an aTV, I would expect a 403, "Not Serving Client <..>" message.


Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

plex forums: [PlexConnect] -- github: [latest Sources], [Wiki] -- donations (paypal): [US-$][EUR]


#20 alex1399

alex1399

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 16 June 2013 - 09:36 AM

I almost thought it would work now, cause when i followed your instructions i figured out, that a pow-server (for ruby-on-rails-development) was running on port 80, so when i visit (192.168.1.2) from a different computer (or just try "localhost" on the current one) POW responded. Unfortunately after shutting down POW the problem still exist...

 

*Update:*

 

I found something interesting in the POW documentation:

 

"The firewall rule installed by Pow redirects all incoming traffic on port 80 to port 20559, where Pow runs. This means if you have another web server running on port 80, like the Apache that comes with Mac OS X, it will be inaccessible without either disabling the firewall rule or updating that server's configuration to listen on another port."

 

 

So i somehow have to find where to change this firewall rule.





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users