Jump to content


Photo

myPlex and Asus RT-AC66U


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 gmonroy

gmonroy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 26 July 2013 - 10:09 PM

So I am getting the "myPlex could not reach your server" error. I am running PMS on Windows 8 which does not seem to be a problem. I have already tried turning off the firewalls on the router and the Win 8 machine so I was able to eliminate that. I did setup port forwarding but it looks like I do not need it since PnP is enabled on the router and PMS is configuring that port forward anyway. I verified this by looking at Port Forward Logs on the router and saw this:

ALL             TCP    32400       xxx.xxx.xxx.xxx   32400  

 

For kicks I forced PMS to use another port and it auto configured the port forwarding and I also manually setup the port forward. It does not look like port forwarding is the issue but I cannot narrow down what it is. I have uTorrent running as well and it is able to configure port forwarding as well and that works like a champ so something has to be screwed up with PMS is what I am thinking.

 

I am having a hard time trying to figure out what is wrong as the router system logs do not even show any traffic that refers to port 32400.  What else can I try?



#2 wharris623

wharris623

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 34 posts

Posted 28 July 2013 - 07:58 PM

I had a similar problem with an RT-N56U and I ended up just hard coding the IP of the machine being the plex server instead of it being DHCP and that seemed to fix it.



#3 Prasanth

Prasanth

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 14 August 2013 - 05:22 AM

I just got this router today and having the same issue...I can see the port is forwarded on the router.  I set the server to a hard-coded IP like you suggested but I get the same error every time!



#4 gojira35

gojira35

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 18 September 2013 - 04:19 PM

i cant find my server too :( i also have the same router



#5 hthighway

hthighway

    Plex Star

  • Plex Ninja
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2218 posts
  • Location: Southern California

Posted 18 September 2013 - 06:00 PM

You can also try this tool to make sure port forwarding is working:

http://www.canyouseeme.org/