Jump to content


Photo

Trailers is unavailable, try again later


16 replies to this topic

#1 m.abrahams

m.abrahams

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 27 August 2013 - 05:31 PM

Up until last week everything was working fine, i had plex connect working and loving it. all of a sudden my trailers app stopped working. I thought maybe it was an update to plex connect that broke it or something so i disabled plex connect restored me dns setting back to normal to see if i can get the regular trailers to come up. all i get is the trailer is unavailable. i preceded to do a restore, even after that i am still getting that error, i'm not sure what to next.



#2 Baa

Baa

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2718 posts

Posted 27 August 2013 - 05:54 PM

iOS 5.3?

Beta 4? Trailers is known to NOT work...


Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

plex forums: [PlexConnect] -- github: [latest Sources], [Wiki] -- donations (paypal): [US-$][EUR]


#3 m.abrahams

m.abrahams

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 27 August 2013 - 07:22 PM

yeah I'm on beta 4



#4 Baa

Baa

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2718 posts

Posted 27 August 2013 - 07:24 PM

Beta 4 is known to be broken.

So is PlexConnect as it seems: http://forums.plexap...le-tv/?p=452797


Plex @ aTV - think different: PlexConnect

-> the missing link between Plex Media Server and your AppleTV - 2 or 3, jailbroken or not.

plex forums: [PlexConnect] -- github: [latest Sources], [Wiki] -- donations (paypal): [US-$][EUR]


#5 m.abrahams

m.abrahams

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 27 August 2013 - 07:46 PM

restored back to latested version on itunes and apple trailers works fine, plexconnect still seems broken. guess it might have to do with todays update to atv with the new channels



#6 lowe.wesley

lowe.wesley

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 27 August 2013 - 10:30 PM

Mine has worked perfectly all the way up until today. I think its an issue with the new ATV update that came out this afternoon



#7 kkalnsf

kkalnsf

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 28 August 2013 - 12:43 AM

Hello, I had PlexConnect on Win7 working for a couple days on my APT2 with 5.02 . I had shut everything down after viewing videos. A couple days later I restarted PlexConnect and went to the trailers app and received "Trailers is Unavailable..." I can still view my Netflix and Other ATV components, just not PMS thru Trailers app. I have verified DNS is correct on ATV. I also deleted all the PlexConnect files and reinstalled them. I also tried it on  ATV3 running

5.2.1 in another room and received the same results

 

Untitled1.jpg



#8 lowe.wesley

lowe.wesley

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 28 August 2013 - 12:46 AM

PlexConnect is broken with the new update. The Trailers app connects over HTTPS now rather than HTTP as before.

Sooo not sure where we go from here

#9 oskargunn

oskargunn

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 48 posts

Posted 28 August 2013 - 12:49 AM

Same here.

Is there any way to fix this?

Any way to refer to an older update on apple tv ?



#10 dpr99

dpr99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 47 posts

Posted 28 August 2013 - 12:53 AM

Plexconnect is down for me too.



#11 institute11

institute11

    Plex Star

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1395 posts
  • Location: Canada

Posted 28 August 2013 - 12:58 AM

It's down for everyone right now.

#12 rmelv7

rmelv7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 28 August 2013 - 01:05 AM

http://forums.plexap...e-5#entry453067

 

There is a fix, sort of. It will have to be put into the main branch assuming it works, it will also require installing the cert onto the apple TV using the configurator tool as well. 



#13 kkalnsf

kkalnsf

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 28 August 2013 - 01:18 AM

This is odd because I have not updated my ATV2, still on 5.02



#14 stoffez

stoffez

    Dedicated Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 338 posts
  • Location: Ã–rebro, Sweden

Posted 28 August 2013 - 01:28 AM

This is odd because I have not updated my ATV2, still on 5.02

 

Its pushed out automatically without a firmware update.. check the link above for a solution..


sign4_zps594b36e8.jpg

 

https://github.com/stoffez/PlexConnect

 

******* Thanks to wahlman.j and Roidy for their help *******


#15 CloudDweller

CloudDweller

    Dedicated Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 posts

Posted 28 August 2013 - 02:21 AM

Is it possible to install the certificate on a non jail broken ATV?

#16 kkalnsf

kkalnsf

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 28 August 2013 - 02:36 AM

Is this a proven fix that is sanctioned by the program designers?



#17 Gh05t

Gh05t

    Dedicated Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 287 posts
  • Location: Bangkok, Thailand

Posted 28 August 2013 - 03:44 AM

I suggest we move discussions regarding the fix and the current state of PlexConnect with the channel updated pushed to this thread: http://forums.plexap...apple-tv/page-1





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users