Blank page when opening app.plex.tv on Firefox

plex-web

#1

I'm getting a blank page when trying to open https://app.plex.tv with Firefox 58.0.2 on Linux.
There's no error or messages, just a blank grey page.

How do I fix the problem?

I'm using version 1.10.1.4602 of the server, if that helps.


#2

do you have any content blockers active?
is it the same when you access Plex Web via your local IP address (https://your-pms-ip-address:32400/web)?


#3

do you have any content blockers active?
I don’t have any. Also tried using safe mode too, but still can’t open it.

is it the same when you access Plex Web via your local IP address (https://your-pms-ip-address:32400/web)?
It’ll redirect to app.plex.tv, shows a small spinner for a while, and back to the blank page.


#4

let’s try the same after deactivating any content blockers you might have activated in your browser. do you have another browser installed to test it from there?


#5

let’s try the same after deactivating any content blockers you might have activated in your browser.
I’m not using any content blockers right now.
Tried disabling all extensions too, but still got blank page.

do you have another browser installed to test it from there?
Yes, I have Chrome 64 and it works fine on it.


#6

Bump, I guess


#7

Same problem here. Following the link from Plex server takes me to a blank page. It seems that doing a search in Google the correct web address is www.plex.tv/downloads (seriously, who uses www these days?). The server directs to plex.tv/downloads.

However, that’s not the end of the problems. After trying to sign-in I keep geting: There was a problem signing in to Plex.

Tried several times. No success. I can only imagine they’ve been having problems with their servers for the past few days?

[edit]
Update: I’ve just discovered by going to https://status.plex.tv/ that there is a major outage at the moment with their authentication service on apps.plex.tv. Hopefully this gets fixed soon.[/edit]


#8

Same here. Firefox 60 doesnt work, Safari does. Press F12 to show development console. I see messages, that I cannot load 3 files, eg.

https://assets.plex.tv/deploys/service-auth/env-…js (the whole site seems down for me - 404 errors)

In safari those url load ok.

(well, I logged into this forum in Safari, then I logged in in the Firefox again and now the Plex works in Firefox, too).