Content images no longer showing consistently on Roku 3

roku

#1

This started getting flaky a couple weeks ago, but now it’s to the point where entire sections will not have any images showing for the content when I use the Roku 3 app. Everything shows up fine in the web app. I just updated to the latest Plex Pass version of the server (Fedora) tonight, and the issue remains. Rebooted Roku and server, and did a refresh of my content.
Screenshot of my TV attached.


#2

@Plocmstart said:
This started getting flaky a couple weeks ago, but now it's to the point where entire sections will not have any images showing for the content when I use the Roku 3 app. Everything shows up fine in the web app. I just updated to the latest Plex Pass version of the server (Fedora) tonight, and the issue remains. Rebooted Roku and server, and did a refresh of my content.

I have a feeling the update to the Plex Pass channel we just pushed may fix the missing poster. We noticed a recent firmware change causing an issue that may affect more than just the new models. Please try the Plex Pass version of the Roku channel.

  1. Install the Plex Pass channel here
  2. On your Roku, go to system, settings and check for an update
  3. The Plex Pass channel will be installed in addition to the official channel. It will be on the bottom of the home screen.

#3

I did a "Refresh All" for each library and that is taking some time, but seems to be correcting whatever is wrong. Most of the content now has posters showing again. I'll have to wait for the refresh to finish to see if it's fixed all the missing content tomorrow. Thanks.


#4

I still occasionally have this problem on my Roku 3. This last time a reboot of the Roku solved the problem.