Medialink - Bug when resuming a video after a pause

server-dlna

#1

Hi,
I'm having a boring issue since a few versions now:
- I play a video
- I pause a video,
- the resume of the video works only for a very short moment (less than a minute), then it stops the video.
- when I want to play it again, it starts from 00:00 and not where I used the pause button...

I never had problems with plex before, and i'm still waiting for new versions to solve this issue.
Does anyone else have the same issue?

I have :
- PLEX 1.3.3.3148-b38628e on DS412+
- LG Medialink on my TV to watch episodes

In logs I see:
I'm starting to play the video:
ERROR - Exception handled: Client is not allowed to call this function.
ERROR - Exception handled: Client is not allowed to call this function.
ERROR - Exception handled: Client is not allowed to call this function.
WARN - Ignoring premature play progress for 18000 ms on item 527711
WARN - Ignoring premature play progress for 38000 ms on item 527711
WARN - Ignoring premature play progress for 59000 ms on item 527711
I "pause" it:
ERROR - Session 0x... terminated
I play it again:
WARN - Ignoring premature play progress for 0 ms on item 527711

Can it help? Or do you need more verbose logs ?
Thanks for your help, because I really like plex, that's so powerfull ;-)


#2

I have the same problem


#3

I’m seeing the same issue. Any news?


#4

Same issue. Plex, answer to us, please.


#5

Same issue on Version 1.5.2.3557


#6

Same issue. Plex, fix it please


#7

oh wait, this is under DNLA, it’s not a DNLA issue for me, it’s media link <-> plex server


#8

Hi there,

I have the exact same issue. But this happens only on my 2011er LG when using the Medialink App.

Danny


#9

Same problem on 2012 and 2013 LG