Plex Pass za darmo na 3 miesiące

Kupił bym głównie jeśli się okaże że ta telewizja działa.

Jakieś specjalne promocje z okazji BlackFriday? Ktoś cos wie? Szukał ktoś promocji na plexpass.

Również podbijam. Gdyby ktoś miał kod z jakaś korzystną zniżką na oddanie.

Cyber Monday ktoś cos dzis dostała? Ja zniszke na roczne konto plex 25% (konto na rok za $30) tylko dla nowych subow.

Panowie szybki wpis, dziś znowu dostałem kod na LifeTime za 75 dolcow :slight_smile: :slight_smile: . ale tym razem wykupiłem dla siebie. Poprzednio miałem we Wrześniu i dostał @szparag kod mam nadzieje że służy. :slight_smile: a jak tam u Was?? :wink: :stuck_out_tongue: Pozdro

K*** skad masz już drugi mail, ja nie mam ani jednego. za 75 biorę w ciemno =P.

Jak by ktoś jeszcze miał proszę o info…

@FloydKulis na pewno jeśli dostane ponownie to jesteś następny w kolejce. Ale to chyba fart bo mam ze 3-4 konta na plexie i tylko na moje główne konto dostałem dwa razy taką zniżkę. A tak tylko to co wszyscy jakieś świąteczne promocje itp. Dam znać jak coś wpadnie.

Jak będzie miał ktoś jeszcze jedno zaproszenie to też chętnie się przyłącze :slight_smile:

Dysponuje może ktoś kodami zniżkowymi do PP? Byłbym również chętny.

Tak dostałem kod.

Swoją drogą Ci którzy zamierzają kupić PlexPass mogę się spytać po co Wam jest on potrzebny? Ja mam może 2 rzeczy które daje PlexPass, ale bez nich też bym żył =].