שלום לכולם!
התקנתי היום לראשונה בחיי - פלקס מעודכן בהורדה ישירה מהאתר, על לינוקס אובונטו עדכני,
הכל נראה יפה ונחמד, אבל!
היות וכל היררכיית תיקיות המדיה שלי הינה עם שמות בעברית,
הוא לא מוצא ולא מציג שום תיקיה / קובץ!!!
הפכתי את כל ההגדרות הקיימות בתוכנה הלוך ושוב, ולא מצאתי זכר לבחירת פונט או קידוד תווים וכדו'.
אני מבין מד"ר גוגל שלפלקס בגרסאות מאק יש פתרון.
האם למישהו ידוע על פתרון לגירסת לינוקס?
תודה רבה מראש!
שלום,
יש שלב ב' לסיפור, ואני כבר מתחיל להריח שזה לא קשור לעברית אלא למשהו אחר.
אולי חוסר הרשאות לינוקס לגישת הפלקס לתיקיות אלו?
אולי כיוון שאת התיקיות והקבצים שעל הלינוקס יצרתי בזמנו מתוך חלונות דרך שרת סמבה,
אז אולי הוא יודע לזהות רק קבצים שנוצרו על ידי הלינוקס?
למה שיניתי את דעתי:
אני התקנתי שרת נוסף על מחשב אחר עם חלונות ושם הוא זיהה ללא כל בעיה את כל הקבצים והתיקיות בעברית שבחלונות.
יותר מזה, כשיש שני שרתים באותה רשת, ניתן להכנס מכל שרת ולנהל לגמרי את השרת השני דרך הראשון.
נכנסתי מהשרת של הלינוקס להגדרות של החלונות, עשיתי הוספת מקור לספריה והוא זיהה לי את כל הקבצים שבחלונות.
חזרתי לשרת של החלונות וניסיתי להגדיר ספריה ללינוקס, והוא לא זיהה שום קובץ.
הבנתי ששניהם מזהים עברית, והבעיה בקבצים שעל הלינוקס.
יצרתי ידנית תיקייה עם שם בעברית בתוך אובונטו, חזרתי לפלקס בלינוקס עשיתי הוסף מקור ו... הוא זיהה את התיקייה!
בקיצור, בעיה אחרת. אם אמצא פתרון אשתדל לעדכן את הציבור - אולי זה יעזור למישהו.
וכן, אם מישהו נתקל בכזאת בעיה ויש לו פתרון, אשמח אם יוכל לחסוך לי כאב ראש... ולפרסם תגובה.
תודה רבה!
שלום!
עדכון אחרון...
אכן, זו היתה בעיה של חוסר הרשאות למשתמש plex לגשת לתיקיות אלו.
לפתרון הבעיה, ניתן להוסיף את המשתמש plex לקבוצה שלך באמצעות הפקודה (במקום yourgroupe יש לכתוב את השם האמיתי של הקבוצה שלך למשל users:
gpasswd -a plex yourgroupe
או ידנית להוסיף הרשאות לתיקייה זו עבור המשתמש plex, באמצעות לשונית הרשאות בפקודה מאפיינים, אם לוחצים לחיצה ימנית עם העכבר על התיקייה הרצויה.
תודה!
system
Closed
4
This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.