Plex Pass problem z aplikacja na PS3

Witam 

Po pobraniu i zainstalowaniu aplikacji Plex na PS3 nie moge polaczyc konsoli z serwerem Plex ktory jest na laptopie. Wyswietla mi komunikat No media servers found.

Dodam ze pin ktory konsola wyswietla np. 12AB wpisuje na plex.tv/pin w przegladarce w laptopie i pisze ze jest ok 

Czy ktos spotkal sie z podobnym problemem?

Serwer dziala na telewizorze

i w opcjach Video na konsoli ale nie przez aplikacje ktora pobralem

Temat zamykam po odpaleniu konsoli w celu zrobienie screenshotow dziala wszystko 

Witam,  

zadam pytanie może nie na temat ale związane z PS3.

Mam serwer Plex na Qnap-e. Spodobał mi się interfejs i jak działa na kompie. Mówię tu o własnych zasobach, muzyki i filmów. Chciałem odpalic plex na PS3 bo nie mam tv smarta więc wyjcie byłoby fajne. Ale tutaj problem na PS3 nie działa plex.  

1. Dlaczego na ps3 wymagane jest konto płatne a na laptopie nie. Dodam że nie interesują mnie medialne pliki jakie oferuje PLEX.  

2. Jeśli musiał bym wykupić te konto to co zyskuje ? Są tam jakieś materiały po polsku filmy itp. 

1. Aplikacje na PS3 i PS4 są w fazie testów, dlatego są dostępne dla abonentów PlexPass. Plex sam w sobie nie oferuje ŻADNYCH mediów, tylko program!

2. PlexPass daje Ci wczesny dostęp do nowych usłóg, aplikacji i opcji, Plex Sync, lokalni użytkownicy, notyfikacje i wiele innych...

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.