Πρόβλημα με υπότιτλους

Καλησπέρα στην ομάδα!

Είμαι κάτοχος LG smart TV και χρησιμοποιώ το plex για να βλέπω τις ταινίες απο τον υπολογιστή μου.

Τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω για να βλέπει ο plex τους ελληνικούς υπότιτλους? (Το όνομα τις ταινία είναι ίδιο με το όνομα τον υποτίτλων και οι υπότιτλοι είναι srt). Διάβασα σε κάτι για κάτι καταλήξει στο τέλος κ.α. διάφορα αλλά τπτ...... 

Ευχαριστώ προκαταβολικά

a) οι υπότιτλοι πρέπει να είναι encoded σε UTF-8

b) πριν το extension .srt πρέπει να βάλεις το ISO-639-2/B country code - (el) στην περίπτωση των ελληνικών, όπως λέει εδώ:

http://wiki.plexapp.com/index.php/PlexNine_PMS_Subtitles

δηλαδή να έχεις την παρακάτω δομή:

/Movies

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το έχω λύσει το πρόβλημα μετά απο πολλές προσπάθειες τη βρήκα τη λύση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!!

το έλυσες με τον παραπάνω τρόπο ή με άλλο?

με τον τρόπο που μου είπες δουλεύει καρφί στην τηλεόραση  :)

καλησπερα, εχω ενα αντιστοιχο προβλημα με τους υποτιτλους σε xbox 360, εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει;

δεν μου διαβαζει κανενα αρχειο υποτιτλων, ουτε στα ελληνικα ουτε στα αγγλικα.

οι ταινιες ειναι mp4

Καλησπέρα,

πήρα προχθές μια LG smart tv και εγκατέστησα το plex media server και το home theater στον υπολογιστή μου. Ενώ ακολούθησα την δομή μου αναφέρατε πιο πάνω για τους υπότιτλους δεν μου τους εμφανίζει. Στον υπολογιστή μου τους εμφανίζει κανονικά αλλά στην τηλεόραση δεν τους εμφανίζει. Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ!

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.