Προβλήματα σε Ελληνικές Εκπομπές και Μουσική αλλά και με την Ελληνική Γλώσσα γενικότερα

Καλώς σας βρήκα, εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ το Plex.
Έχω κάποια θέματα με τα Ελληνικά και αναρωτιόμουν μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να τα λύσω:

1. Όσα από τα Μουσικά αρχεία έχω και είναι στα Ελληνικά οι τίτλοι, αυτοί εμφανίζονται σαν ακαταλαβίστικα σύμβολα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω αυτό χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω σε ένα ένα τα αρχεία και διορθώνω τα στοιχεία τους;

2. Σε κάποια αρχεία βίντεο που έχουν σχεδόν παρόμοιο πρόβλημα και εμφανίζονται και εκεί κάποια σύμβολα, αλλά έχω διορθώσει και κλειδώσει του τίτλους, όπως π.χ. στο “Το Κουτί της Πανδώρας”, το “Π” το βγάζει σαν “?”, κάθε φορά που κάνω Scan Library Files το πρόβλημα επιστρέφει.

3. Επίσης έχω κάποια επεισόδια από “Μηχανή του Χρόνου” και σε αυτά κάθε φορά που κάνω Scan Library Files, τα κάνει match σαν το “Time Machine” την ταινία και όταν τα κάνω unmatch κρατάει τον Αγγλικό τίτλο και τα reviews.

Γίνεται στα δυο τελευταία προβλήματα που έχω, να κλειδώσω τα αρχεία με κάποιο τρόπο να μην συμβαίνει κάθε φορά που κάνω scan το ίδιο πράγμα;

Επίσης υπάρχει κάποιο scanner ή agent που να κάνει match εκπομπές όπως “Η Μηχανή του Χρόνου”, “Εξάντας”, “Ελλήνων Δρώμενα” κλπ.;

Σας Ευχαριστώ πολύ.

Τουλάχιστον στο πως θα αναγνωρίσει το πρόγραμμα κάποιες από τις εκπομπές που ενδιαφέρομαι, βρήκα μία κάποια απάντηση στο ερώτημά μου:

Πρέπει να μπούνε στην κατηγορία TV Shows και να τοποθετηθούνε σε δικός τους φάκελο η κάθε μία με season και episodes δηλωμένα για να τις αναγνωρίσει στην αναζήτηση, αλλά ακόμα και έτσι δεν τις έκανε match όλες.

Άρα υπάρχουν στα δεδομένα αλλά δυστυχώς τις κάνει match μόνο άμα είναι δηλωμένες σαν TV Shows.

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.