Εμφάνιση original title ως προεπιλογή

Παιδιά κάποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του και να μου εξηγησει πως μπορώ να κανώ προεπιλογή τον γνήσιο τίτλο της ταινίας και όχι την Ελληνική μεταφρασή της.

Π.χ Δεν θέλω να μου εμφανίζει την ταινία ως "12 χρόνια σκλάβος" αλλά ως "12 years a slave" και δεν μιλάμε για μια συγκεκριμένη ταινία αλλά μιλάμε για πάρα πολλές. Μήπως να αλλάξω κάτι στο region? και οι εναλλακτικές του τύπου να γύρισω το plex ή τον φάκελο στην Αγγλική γλωσσα έχουν γίνει ήδη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο φάκελος που έχεις μέσα το έργο μέσα είναι ελληνικά η αγγλικά? Άλλον ένα λόγο που σκέφτομαι είναι όταν έφτιαξες την library έβαλες ελληνικά ή αγγλικά? 

[library_zpskcde0srm.png](http://s914.photobucket.com/user/vermetalz/media/library_zpskcde0srm.png.html)

Λοιπόν φίλε μου. Ο φάκελος της ταινίας, όπως και η ταινία η ίδια, είναι αποθηκευμένα στην Αγγλική γλώσσα. πουθενά Ελληνικά.

Και όσο για το αν έβαλα Ελληνικά όταν δημιούργησα την βιβλιοθήκη ναι έχεις δίκιο ,αλλά το έκανα με μόνο σκοπό να μπορώ να διαβάζω την περίληψη στα Ελληνικά. Άνευ σημασίας , πήγα στην βιβλιοθήκη άλλαξα την συγκεκριμένη επιλογή σε Αγγλικά,έκανα και επιβολή ανανέωσης,ακόμα και την γενική γλώσσα του plex άλλαξα σε Αγγλικά αλλά οι ταινίες τείνουν να είναι ακόμη με τον Ελληνικό τους τίτλο. και αυτό είναι πολύ παράξενο διότι συνέβη μετά από την ενημέρωση του plex και μιας απλής ανανέωσης βιβλιοθήκης. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που μου διαφεύγει ή απλά να κάνω ένα ωραιότατο reinstall? απλά φοβάμαι μήπως μου συγκρατήσει τις ρυθμίσεις από τον ίδιο τον λογαριασμό μου,και όταν ξανακάνω login μου τις ξαναφέρει.

Δοκίμασε να πάρεις την ταινία από την βιβλιοθήκη. Κανε ένα refresh να την χάσει και μετά βάλε την πάλι και ξανά refresh 

Το θέμα δεν είναι μόνο για μια συγκεκριμένη ταινία αδερφέ μου,αλλιώς ευχαρίστως θα το έκανα,εδώ μιλάμε για τουλάχιστον 90 ταινίες από τις 600

Σβήσε τότε την βιβλιοθήκη και δημιούργησε την πάλι. Δεν θα χάσεις τις ταινίες έτσι και είναι το πιο γρήγορο.

Μάλλον αυτό θα γίνει στην τελική,απλά έλπιζα μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση… Καλύτερα να έχω την περίληψη στα αγγλικά παρά τον τίτλο τις ταινίας στα ελληνικά. Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια.