CSFD metadata agent

Pro tituly, ktere chci mit v cestine, zkopiruji cesky nazev a text z CSFD a vlozim na http://www.themoviedb.org/. Pokud najdu kvalitni cesky obal - taktez.

Dale je to jen o nastaveni agenta v PMS.

hmm jsem netusil ze na themoviedb.org jsou cesky popisy filmu :) ovsem nedovedu si predstavit ze bych je tam cpal u vsech filmu u kterych to nenajdu :D kazdopadne jak nastavim aby to z thememoviedb nacitalo ceskou variantu popisu?

hmm jsem netusil ze na themoviedb.org jsou cesky popisy filmu :) ovsem nedovedu si predstavit ze bych je tam cpal u vsech filmu u kterych to nenajdu :D kazdopadne jak nastavim aby to z thememoviedb nacitalo ceskou variantu popisu?

Ja jsem tam pridal vsechny detske filmy z nasi kolekce, vcetne popisu a obalu. Zabralo mi to cca 2hod. Jak myslis, ze se tam ceske nazvy a popisy jinak dostanou?

Ja pouzivam anglicky UI takze u mne to je: Media manager/edit sections/edit (u sekce, kterou chces aby zobrazovala ceske nazvy) / show advanced options - a zmenit jazyk na Cestinu.

ok uz jsem si to prenastavil, moc diky, a jeste jeden dotaz, kdyz chci aktualizovat celou knihovnu s timto jinym agentem, kterou volbou to udelam?

Myslim, ze to bude chtit deep scan v teto sekci.

Jsem nový uživatel Plexu a po hledání CSFD agenta jsem přišel na to, že moc nefrčí.

Tak jsem udělal první opravy. Zachování diakritiky u popisů filmů, načítání obalů a normalizace hodnocení do intervalu 0 - 10.

Jak do toho trošku víc proniknu a budu mít čas, tak to předělám, aby se to dalo dobře kombinovat s ostatními agenty.

Tak pokud to někdo používáte, tak udělejte update.

David

Super, Diky!

Jsem nový uživatel Plexu a po hledání CSFD agenta jsem přišel na to, že moc nefrčí.

Tak jsem udělal první opravy. Zachování diakritiky u popisů filmů, načítání obalů a normalizace hodnocení do intervalu 0 - 10.

Jak do toho trošku víc proniknu a budu mít čas, tak to předělám, aby se to dalo dobře kombinovat s ostatními agenty.

David

Diky za update, jen bych potreboval maly hint kam to vlozit. Diky a doufam ze se nam to tady trochu rezhybe.

Jinak Stastne aVesele Svatky. Milan

Ahoj,

nemel by jeste nekdo scraper na serialzone? 

David

Ahoj a dik, petrim me pomohl s tim kam to vlozit. Ale mala poznamka. Diakritika je v popisu filmu ale z titulu se nejak vytratila po refresh. Ma to taky tak nekdo a nebo Vam to funguje OK.

No diakritika v titulu není schválně, protože se podle něj hledá a mně se teda hledá líp bez diakritiky. Až se k tomu zase trochu dostanu, tak to ještě zkusím vylepšit. 

V provom rade dakujem povodnemu autorovy a dn007 za upravu. Super praca, dakujem.

Akurat sa baberem s filmami, ktore mi csfd plugin nenacital korektne a mam problem, napr. avi ma nazov - Kovbojové a vetřelci.avi

csfd mi priradil film z roku 2003, ked dam rucne hladat, zadam nazov a dole rok 2011, stale mi ponuka len ten film z 2003 tieho.

Skoda ze sa pri oprave neda zadat priamo odkaz na csfd (url), bolo by to rychlejsie.

Aj tak dakujem za pracu a pevne verim ze si dn007 najde este troska casu a trocha to este vylepsi.

Marek

To hledání stojí za prd, vím to. Zkusím se na to někdy podívat. Ani tomu přesně nerozumím, jak to vlastně původní autor myslel. A taky nemám rád Python, ten jazyk, v kterém se to píše. Je to blbá práce :-)

Mimochodem, na čem Plex používáte? Jste někdo na Synology?

to dn007: ja uz dlhsi cas uvazujem o synology. Najma kvoli plexu o nom rozmyslam. Ake mas s plexom na synology skusenosti?? a so synology celkovo?? oplati sa do toho investovat tolke peniaze??

Vdaka za kazdu cennu info

Ahoj, já používám plex jak na Macbooku, tak na synology disku a jsem maximálně spokojený. Na iPhonu a iPadu mám plex clienty.

Myslím si že v kombinaci se synology a LG Smart TV je to výborná kombinace.

Ako pouzivate csfd pri serialoch mne to dako nejde. ako to rozbehat. mam napriklad priatelia-premiera.mkv a neviem to spustit. som v tom novy. dalej ked vytvaram knihovnu na serialy dam tv shows a tam mi uz neukazuje csfd len pri volbe movies. dakujem za rady

Mam este jednu otazku vytvoril som kniznicu serialov kde mam priatelov a zobrazujeme mi LOST co stym?

Ako pouzivate csfd pri serialoch mne to dako nejde. ako to rozbehat. mam napriklad priatelia-premiera.mkv a neviem to spustit. som v tom novy. dalej ked vytvaram knihovnu na serialy dam tv shows a tam mi uz neukazuje csfd len pri volbe movies. dakujem za rady

pokial viem, tento CSFD agent je len pre filmy, ale velmi rad by som sa mylil :), co sa tyka pomenovavania jednotlivych poloziek, treba sa drzat tohto https://support.plex.tv/hc/en-us/articles/200381023-Naming-Movie-files

Mam este jednu otazku vytvoril som kniznicu serialov kde mam priatelov a zobrazujeme mi LOST co stym?

pokial to zle zaradilo, tak bude pravdepodobne problem s pomenovanim, bude staci ak iba opravis chybne parovanie a manualne priradis pozadovanu polozku

Ahoj, doteď jsem používal tento plugin ale po aktualizaci PMS na verzi 0.9.9.13.525 ve FREENAS verze 9.2.1.7, jsem zkoušel nahrát plugin všude možně a stejně se mi nikdy nechce zobrazit... řešil to už někdo? případně kde pouze má být agent nahrán aby fungoval?

Upgrade