Newsletter errors

other-dev

#1

I finally setup a gmail account to use with Tautulli newsletters and I'm getting notifications now just fine. The newsletter looks okay in the Preview but what arrives in my mail box is a mess of errors.

The Tautulli newsletter footer was removed from the newsletter template.
Please leave the footer in place as it is unobtrusive and supports Tautulli.
Thank you.

Error !
KeyError: 'art_url'
<td align="center" valign="top" class="card-instance pad" style="font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size: 12px;vertical-align: top;overflow: hidden;padding: 0 !important;width: 251px !important;min-width: 251px !important;max-width: 251px !important;"></td>% endif<td align="center" valign="top" class="card-instance movie" style="font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size: 12px;vertical-align: top;overflow: hidden;padding: 3px;width: 502px;min-width: 502px;max-width: 502px;height: 233px;"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="3" width="100%" class="card-background" style="background-image: url(${(base_url_image + movie['art_hash']) if base_url_image else movie['art_url']});border-collapse: separate;mso-table-lspace: 0pt;mso-table-rspace: 0pt;width: 100%;background-color: #282828;background-position: center;background-size: cover;background-repeat: no-repeat;background-clip: padding-box;border: 1px solid rgba(255,255,255,.1);"><tr><td class="card-poster-container" style="font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size: 14px;vertical-align: top;width: 152px;min-width: 152px;height: 227px;"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="card-poster" style="background-image: url(${(base_url_image + movie['thumb_hash']) if base_url_image else movie['poster_url']});border-collapse: separate;mso-table-lspace: 0pt;mso-table-rspace: 0pt;width: 100%;background-color: #3F4245;background-position: center;background-size: cover;background-repeat: no-repeat;background-clip: padding-box;border: 1px solid rgba(255,255,255,.1);"><tr><td style="font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size: 14px;vertical-align: top;">
/volume1/Public/My_Videos/recently_added.html, line 594:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="3" width="100%" class="card-background" style="background-image: url(${(base_url_image + movie['art_hash']) if base_url_image else movie['art_url']});border-collapse: separate;mso-table-lspace: 0pt;mso-table-rspace: 0pt;width: 100%;background-color: #282828;background-position: center;background-size: cover;background-repeat: no-repeat;background-clip: padding-box;border: 1px solid rgba(255,255,255,.1);">
/volume1/.@plugins/AppCentral/PlexPy/lib/mako/runtime.py, line 860:
callable_(context, *args, **kwargs)
/volume1/.@plugins/AppCentral/PlexPy/lib/mako/runtime.py, line 835:
_exec_template(inherit, lclcontext, args=args, kwargs=kwargs)
/volume1/.@plugins/AppCentral/PlexPy/lib/mako/runtime.py, line 803:
**_kwargs_for_callable(callable_, data))
/volume1/.@plugins/AppCentral/PlexPy/lib/mako/template.py, line 443:
return runtime._render(self, self.callable_, args, data)
/volume1/.@plugins/AppCentral/PlexPy/plexpy/newsletters.py, line 291:
return template.render(**kwargs)

The footer is present in the preview. I'm not editing the template so what's going on? Help please.


#2

The support thread, where the developer hangs out, is located here:
https://forums.plex.tv/discussion/307821/tautulli-monitor-your-plex-media-server/p1