polska telewizja

jest jakas szansa na polsky tv. wtyczke .nie chce wydawac 130$ na nastepna box a na google tv nie dziala

jakbyś przeczytał wyżej, to byś wiedział że jest... tylko zależy od deweloperów, kiedy wezmą się za wsparcie dla RTMP dla wszystkich klientów

Witam,

wedlug https://forums.plex.tv/topic/82477-reanimating-kartinatv-plugin-just-started-with-plex/page-2 autor "zreanimowal" KartinaTV wtyczke. Jako ze PolskyTV opiera sie na tym samym programie, ciekaw jestem czy zmiana adresu bylaby wystarczajaca do ogladania PolskyTV ? Zwroc uwage ze user i pass tez musi byc manualnie wpisana.

Przede wszystkim wielkie podziekowania dla autora - wtyczki pod PHT pod windowsem działaja swietnie.

Przymierzam sie do zakupu Raspberry Pi - czy ktos sie orientuje czy wtyczki dzialaja pod RasPlex ?

Z gory dzieki za odpowiedz.  

Serialnet powinien działać wszędzie. WeebTV niestety tylko na PHT. Zamiast Raspberry Pi polecałbym jakiegoś androida i aplikacje Plex i XBMC. Koszt niewiele większy a dużo więcej możliwości

Gdzie mam wgrac te wtyczki weebtv i seriale na macu ? 

Ktoś może potrafi opracować wtyczkę do plexa współpracującą z serwisem e-screen.tv?

Gdzie mam wgrac te wtyczki weebtv i seriale na macu ? 

A masz serwer na Mac-u? ;)

Jeśli tak, to w to samo miejsce co inne wtyczki :P

Witam,

Odgrzeję odrobinę temat. Czy wtyczka nadal działa w najnowszejj wersji serwera? U mnie się nie pojawia.

EDIT.

Wtyczka działa, ale dostępnych jest bardzo mało kanałów. W XBMC mam o kilkadziesiąt kanałów więcej. 

wlasnie dodalem wtyczke, restart nie potrzebny. widoczna od razu.

widze 21 kanalow ale zaden nie dziala.

https://drive.google.com/open?id=0B_JNOvlg253iemhDc2xtZHZNd3c&authuser=0 

Wtyczka działa, ale dostępnych jest bardzo mało kanałów. W XBMC mam o kilkadziesiąt kanałów więcej. 

Ciekaw jestem czy API do Premium działa poprawnie, może zostało zmienione przez zespół WeebTV

widze 21 kanalow ale zaden nie dziala.

WeebTV nie działa (jeszcze) w Plex w przeglądarce...

@kapeer projekt żyje, czy porzucić już wszelkie nadzieje?

Uda się zrobić wtyczkę do ipla.tv ?? :slight_smile:

Może ktoś zrobić wtyczkę do telewizjada.net??
Na xbmc chłopaki już zrobili : http://sd-xbmc.org/pl/comment/4449#comment-4449

Podpinam się pod prośbę

@Bartlomiej Baraniec said:
@kapeer projekt żyje, czy porzucić już wszelkie nadzieje?
Powiem wprost, czasu mi brak. Nawet nie miałem okazji spojrzeć o co chodzi.
Możliwe że przeniosę kod na github, to może ktoś inny będzie w stanie to naprawić.

@unr3al2 said:
Uda się zrobić wtyczkę do ipla.tv ?? :slight_smile:

Spróbuj wtyczkę Serialnet. Są tam wszystkie tytuły dostępne na ipli i dodatkowo działa poza granicami kraju

@kapeer możesz mi proszę powiedzieć, dlaczego jest tak duża rozbieżność pomiędzy ilością kanałów na xbmc/kodi, a Plex’em? W sumie to zależy mi tylko na kanałach dla syna. weeb.tv jest jedyną polską telewizją, do której mieliśmy dostęp.

@Bartlomiej Baraniec said:
@kapeer możesz mi proszę powiedzieć, dlaczego jest tak duża rozbieżność pomiędzy ilością kanałów na xbmc/kodi, a Plex’em? W sumie to zależy mi tylko na kanałach dla syna. weeb.tv jest jedyną polską telewizją, do której mieliśmy dostęp.

Wydaje mi się, że wtyczka do Plex-a nie używa poprawnego API url do listy kanałów. Najszybciej by było to sprawdzić porównując z wtyczką do kodi, bo obie używają tego samego API

@“Bartlomiej Baraniec” okazało się że kod do normalizacji nazwy kanału był wadliwy. Już powinny się pokazywać wszystkie kanały.

Przeniosłem kod wtyczek na github.
vvvvv Linki do repozytoriów w podpisie vvvvv