jest jakas szansa na polsky tv. wtyczke .nie chce wydawac 130$ na nastepna box a na google tv nie dziala
jakbyś przeczytał wyżej, to byś wiedział że jest... tylko zależy od deweloperów, kiedy wezmą się za wsparcie dla RTMP dla wszystkich klientów
jest jakas szansa na polsky tv. wtyczke .nie chce wydawac 130$ na nastepna box a na google tv nie dziala
jakbyś przeczytał wyżej, to byś wiedział że jest... tylko zależy od deweloperów, kiedy wezmą się za wsparcie dla RTMP dla wszystkich klientów
Witam,
wedlug https://forums.plex.tv/topic/82477-reanimating-kartinatv-plugin-just-started-with-plex/page-2 autor "zreanimowal" KartinaTV wtyczke. Jako ze PolskyTV opiera sie na tym samym programie, ciekaw jestem czy zmiana adresu bylaby wystarczajaca do ogladania PolskyTV ? Zwroc uwage ze user i pass tez musi byc manualnie wpisana.
Przede wszystkim wielkie podziekowania dla autora - wtyczki pod PHT pod windowsem działaja swietnie.
Przymierzam sie do zakupu Raspberry Pi - czy ktos sie orientuje czy wtyczki dzialaja pod RasPlex ?
Z gory dzieki za odpowiedz.
Serialnet powinien działać wszędzie. WeebTV niestety tylko na PHT. Zamiast Raspberry Pi polecałbym jakiegoś androida i aplikacje Plex i XBMC. Koszt niewiele większy a dużo więcej możliwości
Gdzie mam wgrac te wtyczki weebtv i seriale na macu ?
Ktoś może potrafi opracować wtyczkę do plexa współpracującą z serwisem e-screen.tv?
Gdzie mam wgrac te wtyczki weebtv i seriale na macu ?
A masz serwer na Mac-u? ;)
Jeśli tak, to w to samo miejsce co inne wtyczki :P
Witam,
Odgrzeję odrobinę temat. Czy wtyczka nadal działa w najnowszejj wersji serwera? U mnie się nie pojawia.
EDIT.
Wtyczka działa, ale dostępnych jest bardzo mało kanałów. W XBMC mam o kilkadziesiąt kanałów więcej.
wlasnie dodalem wtyczke, restart nie potrzebny. widoczna od razu.
widze 21 kanalow ale zaden nie dziala.
https://drive.google.com/open?id=0B_JNOvlg253iemhDc2xtZHZNd3c&authuser=0
Wtyczka działa, ale dostępnych jest bardzo mało kanałów. W XBMC mam o kilkadziesiąt kanałów więcej.
Ciekaw jestem czy API do Premium działa poprawnie, może zostało zmienione przez zespół WeebTV
widze 21 kanalow ale zaden nie dziala.
WeebTV nie działa (jeszcze) w Plex w przeglądarce...
@kapeer projekt żyje, czy porzucić już wszelkie nadzieje?
Uda się zrobić wtyczkę do ipla.tv ?? 
Może ktoś zrobić wtyczkę do telewizjada.net??
Na xbmc chłopaki już zrobili : http://sd-xbmc.org/pl/comment/4449#comment-4449
Podpinam się pod prośbę
@Bartlomiej Baraniec said:
@kapeer projekt żyje, czy porzucić już wszelkie nadzieje?
Powiem wprost, czasu mi brak. Nawet nie miałem okazji spojrzeć o co chodzi.
Możliwe że przeniosę kod na github, to może ktoś inny będzie w stanie to naprawić.
@unr3al2 said:
Uda się zrobić wtyczkę do ipla.tv ??
Spróbuj wtyczkę Serialnet. Są tam wszystkie tytuły dostępne na ipli i dodatkowo działa poza granicami kraju
@kapeer możesz mi proszę powiedzieć, dlaczego jest tak duża rozbieżność pomiędzy ilością kanałów na xbmc/kodi, a Plex’em? W sumie to zależy mi tylko na kanałach dla syna. weeb.tv jest jedyną polską telewizją, do której mieliśmy dostęp.
@Bartlomiej Baraniec said:
@kapeer możesz mi proszę powiedzieć, dlaczego jest tak duża rozbieżność pomiędzy ilością kanałów na xbmc/kodi, a Plex’em? W sumie to zależy mi tylko na kanałach dla syna. weeb.tv jest jedyną polską telewizją, do której mieliśmy dostęp.
Wydaje mi się, że wtyczka do Plex-a nie używa poprawnego API url do listy kanałów. Najszybciej by było to sprawdzić porównując z wtyczką do kodi, bo obie używają tego samego API
@“Bartlomiej Baraniec” okazało się że kod do normalizacji nazwy kanału był wadliwy. Już powinny się pokazywać wszystkie kanały.
Przeniosłem kod wtyczek na github.
vvvvv Linki do repozytoriów w podpisie vvvvv