polska telewizja

@kapeer dzięki, lista kanałow jest pełna. Niestety wiele z nich nie działa. Może z czasem ktoś znajdzie czas na dopieszczenie addona :slight_smile:

@unr3al2 @mbalsam Wczesna wersja wtyczki do telewizjada.netGitHub - kapeer/Telewizjada.bundle: Telewizjada.net plugin for PLEX

Trzeba wyłączyc Direct Play i Direct Stream żeby chodziła
Imgur

Dajcie znać jak działa i czy działą w ogóle :slight_smile:

Wszystko działa,
Super!
Dzięki

Może jak znajdziesz czas to uda Ci się dodać epg. :smiley:

@kapeer z przykrością informuję, że nie działa. Przez web playera “Cannot load M3U8: crossdomain access denied” przez OpenPHT “playback error”. Wtyczka działa tylko na terenie Polski?

@Bartlomiej Baraniec said:
@kapeer z przykrością informuję, że nie działa. Przez web playera “Cannot load M3U8: crossdomain access denied” przez OpenPHT “playback error”. Wtyczka działa tylko na terenie Polski?

Chyba ominąłeś krok o zmianie ustawień. To jest ważne!

Trzeba wyłączyc Direct Play i Direct Stream żeby chodziła (niestety)
Imgur

Nie ma restrykcji regionalnych.

@unr3al2 said:

Może jak znajdziesz czas to uda Ci się dodać epg. :smiley:

Możliwe że tak będzie, ale kiedy to nie wiem :stuck_out_tongue:

Wtyczka na pewno działa na Chromie i na telefonie z android.
Nie udało mi się odpalić na FF i IE.

@unr3al2 said:
Wtyczka na pewno działa na Chromie i na telefonie z android.
Nie udało mi się odpalić na FF i IE.

A to nie jest tak że każda przeglądarka (client) będzie miała swoje własne ustawienia Player-a, i trzeba osobno ustawiać Direct Play i Direct Streaming?

Nie wiem :slight_smile: Ważne, że działa na telefonie :slight_smile:

W Microsoft Edge działa z włączonymi Direct Play i Direct Streaming

Zauważyłem że sporo jest dzisiaj kanałów niedostępnych, więc dodałem na szybko:

• dodatkową kategorię z kanałami online
  • [OFFLINE] do tytułu każdego kanału offline
  • ONLINE/OFFLINE do podsumowania kanału

Mam nadzieję że łatwiej będzie można teraz rozróżnić działające kanały :slight_smile:

Cannot load m3u8 crossdomain access denied?

@genosajd:

@kapeer said:
Trzeba wyłączyc Direct Play i Direct Stream żeby chodziła
Imgur: The magic of the Internet

Włączam telewizjade bezposednio na stronie i działa, na plexie cos teraz nie moge uruchomić, a działało … czemu? zbyt duzo osob ogląda czy jak>?

@genosajd said:
Włączam telewizjade bezposednio na stronie i działa, na plexie cos teraz nie moge uruchomić, a działało … czemu? zbyt duzo osob ogląda czy jak>?

Każdy klient (przeglądarka, PHT, Android) ma osobne ustawienia. Więc jeśli działało w Chrome a teraz próbujesz w IE, to pewnie dlatego nie działa…
Jeśli ustawienia są wporządku, w logu wtyczki (Library/Application Support/Plex Media Server$ tail -f Logs/PMS\ Plugin\ Logs/com.plexapp.plugins.telewizjada.log) poszukaj ‘API error’.

Jeśli mam włączone direct stream and play usługa działa prawidłowo u mnie. Jednak u użytkownika innego nie admina wywala błędem M3U8.

Jak wyłączę opcje Direct Stream i Play wtedy u mnie cały czas się kręci i nie mam obrazu. Na użytkowniku nie sprawdzałem.

Każdy musi sobie to sam wyłączyć.
Na każdy sprzęcie na którym otwierasz plugin musisz odznaczyć te opcję.
One się zapisują na sprzęcie,a nie na użytkowniku.

Rozumiem. Ale dziwne że u mnie jak wyłączę obie opcje nie odtwarza żadnego kanału.

Nie wiem co robie zle, ale po wrzuceniu katalogu “telewizjada bundle master” do “plug-ins” nic nie pokazuje mi sie w “channels”
Prosze o pomoc