Wyswietlanie napisow

OSX - po upgrade players i server die wyswietlaja die napisy - moan je wybrac z menu, wlasciwe set sa w folders - naps see die pojawiaja - dopiero po reczym wybraniu “wczytaj napisy” mozna je wyswietlic … jakies pomysly, co sie zmienilo / jak naprawic ? Z gory dziekuje !

sorry za debilny autocorrect : OSX - po upgrade playera i servera nie wyswietlaja sie napisy - mozna je wybrac z menu, wlasciwe srt sa w katalogu - napisy sie nie pojawiaja - dopiero po reczym wybraniu “wczytaj napisy” mozna je wyswietlic … jakies pomysly, co sie zmienilo / jak naprawic ? Z gory dziekuje !

@Rudaa Na czym odtwarzasz filmy? Jaka wersja servera? U mnie na iphonie, ipadzie i przez www napisy sie wczytują automatycznie. Sprawdź może ustawienia servera i preferowane automatyczne wczytywanie napisów, aby był polski. Na tą chwile więcej nie mogę podpowiedzieć jeśli nie napiszesz więcej szczegółów.

Ewentualnie udostępnij mi swoją bibliotekę z filmami i przetestuje u siebie czy twoje filmy wczytują się z napisami automatycznie. Jeśli chcesz wyślij zaproszenie na mój nick: patrick-irl

Plex media server na OSX 1.0.0.2261
Odtwarzam tez na playerze maca plexo home theater 1.4.1

@TomasLukas Próbowałeś odtwarzać przez inne playery np. www, ipad czy cos innego?
Dwa jak wchodzisz przez www na serwer w katalog filmów, wybierasz film i czy napisy są podpisane język: polski czy nieznany ?