Altyazı Türkçe Karakter Problemi Nasıl Çözülür?

Çok teşekkür ederim, akşama deneyeceğim

emreünal merhaba,

Dediklerinden iki maddeyi uyguladım öncelikle ama sorunlar devam ediyor.
1)Plex arayüzünden subzeroyu yükledim, sonrasında bağımsız olarak plex uygulamasından aynı film ve dizide denedim, otomatik olarak altyazılı olarak açıldı film ve dizi ancak her iki altyazıda da (film ve dizi) türkçe karakter sorunu devam ediyor.

2)İkinci olarak.emin olmak için diğer sorunumla ilgili denemeler yaptım:, aynı film ve aynı altyazılarla;
Kodi Plex addon da, The 100 dizisini oynatmaya başladığımda, örneğin 20. dakikadan itibaren oynatmaya başladığımda, subtitles download diyorum, en üstte opensubtitles.org 'tan altyazıları arıyor 2-3 adet buluyor, (subdivx.com dan da), hepsini denedim bütün altyazılarda altyazı 1. dakikadan başlıyor, diziyi ileri geri sardığımda altyazı herseferinde kayboluyor,ayrıca stop ekranına dönüyor, tekrar play e dönüyor, yeniden download ediyorum yine aynı sorunlar devam ediyor.Ama Kodi plex addon da dizi değil film oynatırken bu sorunları yapmıyor, yani altyazı baştan başlamıyor, ileri geri sarınca kaybolmuyor.

Kodiyi eklentisiz olarak bağımsız kullanıp, aynı film, aynı dizi ve aynı altyazılarla oynattığımda ise bu sorunların hiçbiri olmuyor, gayet düzgün çalışıyor.
Kısacası işin içinden çıkamadım, plex eklentisinde dizilerle ilgili bir uyumsuzluk mu var yoksa biryerlerde ayar mı gerekiyor?
Yardımlarını rica ediyorum, teşekkürler…

Eminim baska bir sorun var, diziler ile alakali degil. Opensubtitles i plex agent olarak tamamen kapattiniz mi? Ordan gelen altyazilar ile karisiyor olabilir

emreunal merhaba,
opensubtitles.org kapalı ama subzero da, sadece plex uygulamasını kullandığımda stabil değil, bir bozuk bir düzgün, ayrıca senkron sorunu da oluyor. Ben Nvidia Shield de tek başına Plex ya da kodi add on Plex in sorunlu olduğunu ve iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Araştırmalarım sonunda Kodi için plexkodiconnect eklentisini yükleyip denedim , sonuç mükemmele yakın. Söylediğim altyazı problemlerinin hiçbirini ne film ne de dizilerde yaşamıyorum, üstelik kodinin amber skinini de yükledim ve plex renkleriyle de çok uyumlu oldu. Altyazılarda da anında opensubtitles.org tan download yapıp seyredebiliyorum. (gerekirse farklı altyazı sitelerini de kullanma seçeneği var, ama opensubtitles.org oldukça yeterli)
Desteklerin için teşekkürler…

selam,

qnap ts 453a ile plex kullanan biri olarak, bu şekilde çözdüm.

Yalnız githubdaki dosyayı qnap içerisindeki plug-ins klasörüne atmak problemli

kısaca anlatmak gerekirse:

1- githubdan indirdiğimiz dosyayı qnap serverı içerisinde bi yere taşıyalım. bundle’dan sonraki -master yazısını silerek.

2- putty programını indirip, qnap’a ssh ile bağlanıyoruz. port8080 olacak
giriş yapınca kullanıcı adı ve admin’i gireceğiz.

3- ssh üzerinden plug-ins klasörünün yerini bulacağız, biraz deneme yanılma ve linux komutlarına internetten bakarak buldum ben
yeri bende /share/CACHEDEV!_DATA/.qpkg/PlexMediaServer/Resources/Plug-ins-31d32c9345
idi

4- bundle dosyasının yerini buldum /share/CACHEDEV1_DATA/Web

mv komutu ile buradaki dosyayı plugins klasörüne attım daha sonra videodaki ayarları yapınca düzeldi.

Bu sorunun senelerdir çözülememesi gerçekten çok şaşırtıcı. Plex çok kullanışlı bir program fakat kullanıcılarının önemli bir kısmını görmezden gelmesi çok ilginç bir durum. Bu durumdan müzdarip olan Türkler olarak sadece biz değiliz, malumunuz bunun için bir plugin var.

Ben plugini de denedim, başka şeyleri de denedim ama maalesef yapamadım bu Türkçe karakter düzeltme işini. External Player Agent indirdim, farklı media player aracılığıyla izliyorum istediğim şeyi. Hiç değilse Plex’in kategorilendirme sisteminden yararlanabiliyorum. Ama istediğim şey bununla uğraşmadan doğrudan Plex’ten doğru telefonda da, istediğim diğer yerlerde de izleyebilmek.

Merak ettiğim bir şey var, burada sıralama falan mı yanlış? Neden çalışmıyor bu plugin? Ayarlardan Turkish’i seçme işlerini falan da hallettim.

Ek: Plugin’i en altta da, en üstte de denedim. Yine de bir şey değişmiyor.

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.