Android cihazlarda Wifi ile Açılışta Çökme Sorunu

Merhaba. Evimdeki wifi ağında android cihazlardan plex uygulaması ile herhangi birşeyi sync yaptığımda uygulama açılamaz hale geliyor. Yani her açılışta çöküyor. Durum aynen şöyle:

1- Android uygulamasını yeniden kurunca sorun yok. Sorun küçük ya da büyük herhangi bir medyayı sync ettiğimde başlıyor.
2- Çökme sadece Wifi (Home network) ağında oluyor. Mobil İnternete geçip uzak bağlantı ile denediğimde uygulama sorunsuz açılıyor.
3- Wifi olarak 1 ana modem, 1 Tp-link ac2600 router ve 1 Netgear Orbi Mesh sistem denedim. Üçünde de aynı sorun var. Yani sorun modem ya da router’dan değil gibi gözüküyor.
4- 3 ayrı Android telefon denedim hepsinde de Wifi ağımda aynı sorunu yaşadım. Burdan anlaşılacağı üzere sorun sadece 1 telefona özel değil. Tüm Android cihazlarda var.
5- iPhone ya da iPad ile böyle bir sorun yaşanmıyor.
6- öncesinde Nvidia Shield Android Tv üzerinden server kullanıyordum. Şu anda Qnap Nas üzerinden server kullanıyorum. 2’sinde de aynı sorunu yaşadım. Böylelikle Server’da aklanmış oldu.

Sorunu bir türlü çözemedim ve kafayı yemek üzereyim. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.