Herhangi baska bir aparat veya bi sekilde modem gibi plex kullanılabilir mi? Nasıl? Teşekürler.
Herhangi baska bir aparat veya bi sekilde modem gibi plex kullanılabilir mi? Nasıl? Teşekürler.
NAS çözümleri var, mesela synology için plex in plugini var
Ben bilgisayarla kullanıyordum. Biraz inceleyince NAS çözümün olduğunu gördüm. 2TB hard diskli NAS'a plex plugin yükledim. İnanılmaz bir şekilde LG televizyonumdan her şeye ulaşabiliyorum. Tek problem pc deki gibi film ve dizi afişlerini bulup düzenleme yapmıyor ya da ben bulamadım.
Herhangi bir bilgisayardan nas'taki plex plugin'in web sayfasina girersen oradan scraper secip afis indirtebilirsin
Evet o şekilde zorlayınca ekleyebiliyorum ama yüzlerce film, müzik için inanılmaz bir eziyet oluyor. Acaba pc deki gibi PMS'in kendisi otomatik olarak neden bulamıyor?
Çok uğraştım ama sanki ReadyNAS kendi içinde internet paylaşmıyor gibi geliyor. Bunu nasıl çözebilirim yada test edebilirim bilen varmı?
Teşekkürler,
Herkese merhabalar,
Bende Airport Extreme aracılığı home networke bağlı Western Digital 2 TB cihaz bulunuyor.
Bu cihaz içine PMS yükleyip macbooku hiç açık bırakmadan smart tv aracılığı ile plexe ulaşmam mümkün olabilir mi acaba?
Teşekkürler,
Bilgisayarsız Plex olur mu?
Merhaba,
Ben QNAP TS-659 Pro II üzerinde PMS kullanıyorum. Herhangi bir Plex istemcisi ile sorunsuz çalışıyor.
Genel transcoding: SD ve 720p çözünürlüklerinde tek istemci için sorunsuz denebilir; (720p de bitrate çok yüksek olmamalı) 1080p için daha yüksek işlemcilere ihtiyaç var.
Detaylı sorularınız olursa yardımıcı olmak isterim.
Selamlar,
Kemal.
LG lm640s tv ve windows xp pc kullanıyorum. PC de plex kurulu fakat pc ve plex çalışır durumda olmasına ramen tv de herzaman plex çalışmıyor bir gün çalışıyor birgün çalışmıyor. Çalıştığı ve çalışmadığı zamanlarda arada ne fark oluyor birtürlü bulamadım sebebi nedir acaba.
This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.