Samsung Smart Tv Plex App Altyazı Problemi

Merhabalar Samsung Smart Tv için samsung app den plex kurdum ve evimde windows 7 media server ima da plex kurdum ancak tv de film oynatığımda türkçe karakterler bozuk çıkıyor utf8 benzeri bir kodlama ayarı bulamadım yardımcı olurmusunuz

Aynı problemi ben de Mac üzerinde yaşıyorum. UTF8`e çevirmeyi denedim ancak pek bir sonuç alamadım.

Aslında PMS de Preferances / Languages sekmesinde altyazı dil seçeneği mevcut ama bir işe yaradığını söyleyemem.

Çözümü olan varsa eminim aynı problemi yaşayan herkese yardımcı olacaktır.

Ben de araştırıyorum, bir sonuca ulaşırsam burdan yayınlarım.

Selam;

Aynı sorun bende de vardı. Internetten UTFCast programını ( free olan yeterli proya gerek yok ) indirip input alanında altyazı klasörünüzü gösterin, output da başka bir klasör gösterin ( aynı klasör kabu edilmiyor ) Program gösterdiğiniz klasördeki altyazıları UTF-8 e convert ediyor. Eski altyazıları dönüştürülenlerle değiştirirseniz sorunsuz izleyebilirsiniz ;)

Merhaba,

bence program indirmeye gerek yok, eğer windows kullanıyorsanız :

altyazıyı "notepad"ile açınız ve "farklı kaydet diyiniz, açılan pencerede "ANSI" yazılı encodingi UTF8 yaparak dosyayı tekrar kaydediniz.

Kolay gelsin

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.