Uzun yıllardır Plex Free olarak kullanıyordum ancak Plex Pass Lifetime paketini satın almak istiyorum hem geliştiricilere destek hem de daha iyi şekilde yararlanabileceğimi düşünüyorum.
Fakat Lifetime paketini satın almadan önce sizlere danışmak istediğim sorularım var.
1- Bu paketi satın aldığımda, belirli bir süre sonra paket yenileme adı altında bir ödeme talep edilecek mi yoksa isminde olduğu gibi ömürlük mü?
2- Lifetime Paketinde oluşturulmak istenen yer aile üyesi için aylık yada yıllık 5 Dolar ödenmesi gerekirmiyormuş - bu bazı forumlarda yazılmış ancak böyle birşeyin olacağini düşünüyorum. Bu ödeme var mı?
Yazım hatalarımı yeni farkettim ikinci kısımda bahsettiğim; aile üyelerinin yıllık olmak üzere 5 dolar ödeme yapması gerektiğine dair idi ancak böyle bir şeyin olmadığını öğrendim. Forumlarda çok gereksiz bilgi kirliliği var.
Bugün bir aylık deneme amaçlı üyelik satın aldım ve aile üyelerinin, adamın üyeliği üzerinden giriş yaptığını farkettim. Netflix gibi tek bir hesap üzerinde oluşturulan profiller…
Ancak aşkın girişinden sonra profil seçim ekranı maalesef gelmiyor. Menü aracılığı ile kullanıcı değiştiriliyor. Aslında adamın girişinden sonra aile üye seçimi için ekran gelmesi için alternatif seçenek oluşturulabilir diye düşünüyorum.
Plex sunucumda aile paylasimi kullanmiyorim o yuzden net bir bilgim yok fakat hatirladigim kadariyla ana hesap da dahil olmak uzere hesaplara pin code koyulabiliyor diye hatirluyorum. Bu sekilde hesaplar arasi gecis yaparken sifre yerine sadece pin code giriliyor olmasi lazim