Plex media server skipping video after pause

server-windows

#1

Hello. Almost all versions of Plex media server skipping video to the next one after long pause (when my tv turn on something-like stand by mode - black screen with time/name etc. of video file). I have two different LG 2012 and 2013 (47 and 55 inch) and they same auto skip videos =( I`m using windows 10 x64.
All works ok only on 1.1.4.2757-24ffd60 (and all previous versions was ok) and Plex-Media-Server-1.7.5.4035-313f93718 (currently using this one). Please help me to resolve this issue. Thank you!
P.S. sorry for my English.


#2

Also, i`m watching only on TV, not chrome/pc


#3

Is this using LG Smartshare ? Medialink?

If you install the current version of Plex Media Server and have debug logging enabled and reproduce the error with logs and full details of what happened and when and to which device - I will have a look

Current version of Plex Media Server available here https://plex.tv/downloads

To ensure debug logging enabled - see https://support.plex.tv/hc/en-us/articles/201643703-Reporting-issues-with-Plex-Media-Server

To get the logs after reproducing the problem, see https://support.plex.tv/hc/en-us/articles/200250417-Plex-Media-Server-Log-Files


#4

Thank you for your answer. On both TV LG Smartshare. (two options there are enabled - sharing tv and automatic play when receive video, something like that).
Using right now Plex Media Server for Windows 1.10.0.4523-648bc61d4
System - Win 10 x64 (1709, build 16299.98)
Attaching the logs.


#5

My Tv is LG 47LM640T-ZA and LG 55LM960V-ZB
All new versions of Plex media server are skipping video to the next one (or just go to the folder screen if option “Repeat” in tv turn off) after long pause (when my tv turn on something-like stand by mode - black screen with time/name etc. of video file). For example, i paused video, come back after 10-15 min then continue play and after 30sec - 1min and its just stop playback (to the folder screen or start playing next one). I dont know why, but old 1.1.4. and 1.7.5 works perfectly without any problems.
Thank you very much for trying to help me!


#6

Here is another one


#7

There is a problem with LG Smartshare app in that it is legacy and does not interface correctly with Plex Media Server for the changes introduced for streaming bandwidth controls

@Firefly2012 said:
My Tv is LG 47LM640T-ZA and LG 55LM960V-ZB

What year models are these?

The Plex for Smart TV official app was released for LG TV Models for 2013 onwards


#8

Regardless of whether the LG Smartshare app does what is needed for the streaming bandwidth controls, the app should be able to detect that the request terminated prematurely and retry / resume rather than skip to next file. You could raise it with LG Tech Support

But if your models are 2013 or 2014 then you should be able to get the official Plex App from the LG App Store
I checked the models you gave and

LG 55LM960V-ZB


Shows last software update in 2014

LG 47LM640T-ZA


Shows last software update in 2013


#9

2012 and 2013 years (last updates installed). Unfortunately Plex app not available there. But it`s ok, i will continue using old version. Thank you very much!


#10

I just came back to these forums to see if there was a fix for this, it’s been a problem for a while

This bug was introduced between versions some time ago. Prior to the bug pause/unpause worked as expected.

Other report https://forums.plex.tv/discussion/comment/1407993

Can we get this bug fixed ?